Over ons

WELKOM BIJ AUTOMOTIVE SAM

Passie: Na jarenlange passie en liefde voor auto’s heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en is door het starten van mijn autobedrijf mijn droom uitgekomen. Wij zijn een jong startend bedrijf voor in-& verkoop van occasions.

Betrouwbaarheid: Al onze auto’s worden zorgvuldig ingekocht. Al onze auto’s worden ook geadverteerd met de juiste bouwjaren en kilometerstand met NAP. Kwaliteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid begint bij — Automotive Sam

BETROUWBARE OCCASIONS BIJ U IN DE BUURT

Bent u op zoek naar een nieuwe occasion en wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Onze klantgerichte medewerkers nemen graag uitgebreid de tijd om u te adviseren over ons aanbod.

Bij Automotive Sam hebben wij servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en nemen voor iedereen uitgebreid de tijd. Wilt u een adviesgesprek, of kijkt u liever op uw gemak rond in de showroom? U bepaalt. Automotive Sam is een startend bedrijf die erin is geslaagd om in een korte tijd een breed aanbod van gangbare occasions te bieden. Om onze klanten optimaal te bedienen zetten we alle auto’s op voorraad online. Onze filosofie is dat je bij ons de beste occasion koopt voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. We streven naar optimale transparantie over onze occasions en het verkoopproces. Zo bieden we een prettige koopervaring en bovenal zorgeloos genieten van je nieuwe auto. Dit ondersteunen we door het oriëntatie proces zo eenvoudig mogelijk te maken op onze website en alle beschikbare informatie per occasion te verzamelen en te delen.

U bent welkom voor een proefrit!

SAM MEDIA GALLERij

ONZE VOORDELEN

Wat is je auto waard? Ontvang absoluut de beste waarde voor uw inruilvoertuig. We regelen zelfs al het papierwerk. Plan vandaag nog uw afspraak!

Onze auto’s worden volledig geregistreerd afgeleverd en aan alle vereisten is voldaan. We bezorgen uw auto waar u ook bent.

Voeg gegevens van je auto boven en wij nemen snel contact met u op!

KLANTENGETUIGENISSEN